Design det perfekte enkel-logo på få minutter

Leder du efter det perfekte enkel-logo til din virksomhed? Prøv vores logoskaber, og design dit eget logo på 
minutter med vores brugervenlige online designværktøjer!

Vælg en enkel logoskabelon, som du vil tilpasse:

Brug vores logoskaber til at designe et enkel-logo
Ønsker du at designe et enkel-logo? Hvorfor ikke prøve at designe dit eget med vores brugervenlige logoskaber?

Med Logogenie kan du slippe for besværet med et designbureau og gøre det selv i 3 nemme trin! Indtast dit firmanavn, vælg mellem en række enkel logoskabeloner, og tilpas dit logo på få minutter med vores online logoskaber. Vores førende logoskaber har en over 3000 logoskabeloner at vælge imellem! Du skal blot indtaste et nøgleord i vores søgelinje og finde det perfekte logo til din virksomhed.

Søgeeksempler for en enkel virksomhed : enkel, tatovering, form, former, tatoveringer, stamme, kurve, materiale, monogram

Begynd at designe nu, og download din højopløsning på under 5 minutter!

Kundeudtalelser & logo generator designs

METAL TIUDIC s.r.l.
« Jeg har prøvet mange logo-magere, og denne er helt sikkert den bedste! Jeg var ikke sikker på, at jeg selv kunne designe logoet, men deres værktøjer er så nemme at bruge, at det kun tog mig 5 minutter, og så havde jeg mine high definition-filer. Jeg er glad, fordi jeg vil være i stand til at lave mine visitkort nu. Jeg vil helt klart anbefale denne logoværktøjsmager til enhver virksomhedsejer, der leder efter et hurtigt og billigt logo. »
WOS BATTALION
« Meget god oplevelse og håndtering. Meget intuitivt og behageligt værktøj. Jeg ville gerne have haft mulighed for at foretage ændringer ved hjælp af geometriske former. »
JOB
« En fantastisk gruppe samvittighedsfulde mennesker, der arbejder for Logogenie! Jeg havde et lille problem med layoutet af mit logo, og kundeservicemedarbejderne var hurtige til at reagere og løse problemet! Perfekt! Tak »
Art Market Makers
« Logogeny er let at bruge til at skabe et logo. Når du har fundet et logo, har webstedet mange marketingprodukter og idéer, der kan hjælpe med at opbygge virksomhedens brand. Tak! »
SPIDER
« Jeg har altid været tilfreds med alle ordrer afgivet hos Logogenie og har været kunde i flere år, så jeg anbefaler dem uden spænding »
Tesla
« Jeg fandt et stort panel af logoer, der var lige så smukke som hinanden. logogenie gjorde det muligt for mig at lave et godt logo, og det nemt og hurtigt. Jeg kan lide det. »

Andre interessante brancher

enkel, tatovering, form, former, tatoveringer, stamme, kurve, materiale, monogram
cirkel, rund, cirkler, oval, cirkular, afrundet, ellipse, halvcirkel, rundt logo
trekant, pyramide, delta, Egypten, trekanter, pyramider, trinity, triskell, trigonal
3d, terning, sekskant, blok, blokerer, ottekant, pentagon, oktogon, perspektiv
firkantet, rektangel, banner, firkanter
blomstret, blomsterhandler
linje, linjer, minimal, lige linje
regnbue, bue, arch, regnbuer
spiral, rygsojle, hvirvler, nautilus, rotation
arabesque
geometrisk, geometri
x