Har du brug for at designe et logo hurtigt?
Vi har den perfekte løsning til dig! Design et logo online på få minutter
og download dine grafiske filer i høj opløsning fra din brugerkonto!
Design et firmalogo
Design af virksomhedslogoer - Skab dit helt eget virksomhedslogo

Logogenie har specialiseret sig i logodesign til små virksomheder og foreninger ...
Design et virksomhedslogo, der passer til din virksomhed for under 20$ !

Hvorfor kontakte et designbureau, der tager op til 500$ for et logo, når du kan skabe et kvalitetslogo på få minutter. Vores forbedrede værktøjer til design af virksomhedslogoer tilbyder dig en række forskellige ikoner at vælge imellem. Vi tilbyder også nyttige virksomhedsprodukter til at fremme din virksomhed ! 

Vores logodesignværktøjer tilbyder dig en hurtig og effektiv måde at designe professionelle logoer på

Opret et firmalogo

Forex Spotlight
« Webstedet er meget veludført, meget intuitivt og med mange muligheder for at kombinere. Jeg kunne virkelig godt lide denne måde at skabe mit logo på få minutter og modtage logofilerne i forskellige formater. Jeg anbefaler det uden forbehold! »
Sharp shooters
« Vi er helt tilfredse med vores nye logo! Pakken Logo til sociale netværk er særligt værdsat. Det sparer os for meget tid. »
Viral
« Hurtighed, kvalitet og gode priser! Jeg har brugt Logogenies tjenester siden 2013 til at udvikle min virksomheds kommunikation, og jeg er meget tilfreds. »
TIME TECH TOK
« Let at oprette. Vi har brugt vores logo i et år og er stadig tilfredse. Forbedringsmuligheder: kommunikationstips såsom farver, der skal undgås, termer, der skal undgås... »
DIGIMECH
« Jeg skabte mit logo for 1 år siden på dette websted, og jeg kan nu sige, at det havde den forventede virkning, det svarer fuldstændig til mit firmas image! »
digital trends private limited
« Jeg fik præcis, hvad jeg ønskede, så jeg er meget tilfreds. Jeg har allerede anbefalet Logogenie til venner. Jeg kommer snart tilbage til jer. »

Hvorfor designe et -logo med os

Din logopakke med få klik
Glem alt besværet med at gå gennem et webbureau... Prøv vores brugervenlige online designværktøjer, og skab selv et firmalogo på under 5 minutter!
Et enkelt værktøj, der er skræddersyet til dine behov
Vores online logodesignværktøjer giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige ikoner, skrifttyper og farver. Design dit logo, og download det fra din konto.
Erfaren & pålidelig kundeservice
Vores kundeservice står til rådighed for dig! Du er velkommen til at kontakte os om dit logodesign og få den rådgivning, du har brug for, fra vores venlige personale.
x