logo maker

En logoværktøj, der er tilpasset dine behov

Vil du starte din egen virksomhed? Prøv vores logoskaber, og design dit logo online. Vores logodesignservice er hurtig og nem at bruge. Prøv vores logoværktøj i dag, og skab dit logo på få minutter.
Opret et logo med vores logoskaber nu
Vælg din branche fra listen nedenfor

Kundeudtalelser & logo generator designs

Forex Spotlight
« Webstedet er meget veludført, meget intuitivt og med mange muligheder for at kombinere. Jeg kunne virkelig godt lide denne måde at skabe mit logo på få minutter og modtage logofilerne i forskellige formater. Jeg anbefaler det uden forbehold! »
Sharp shooters
« Vi er helt tilfredse med vores nye logo! Pakken Logo til sociale netværk er særligt værdsat. Det sparer os for meget tid. »
Viral
« Hurtighed, kvalitet og gode priser! Jeg har brugt Logogenies tjenester siden 2013 til at udvikle min virksomheds kommunikation, og jeg er meget tilfreds. »
TIME TECH TOK
« Let at oprette. Vi har brugt vores logo i et år og er stadig tilfredse. Forbedringsmuligheder: kommunikationstips såsom farver, der skal undgås, termer, der skal undgås... »
DIGIMECH
« Jeg skabte mit logo for 1 år siden på dette websted, og jeg kan nu sige, at det havde den forventede virkning, det svarer fuldstændig til mit firmas image! »
digital trends private limited
« Jeg fik præcis, hvad jeg ønskede, så jeg er meget tilfreds. Jeg har allerede anbefalet Logogenie til venner. Jeg kommer snart tilbage til jer. »
Begynd at designe dit logo
Opret dit logo på fem minutter
Det har aldrig været så nemt at skabe et logo. Ved hjælp af vores logoskaber kan du selv skabe dit logo i 3 nemme og hurtige trin.

Vores logoskaber har for nylig gennemgået store opgraderinger, som omfatter nye online designværktøjer, et bredt udvalg af kvalitetslogo icônes og flere muligheder. Du får mere for pengene, når du downloader dine HD-grafikfiler!

Disse muligheder omfatter en pakke til sociale netværk med alt, hvad du har brug for til at brande dine Facebook-, Twitter-, Instagram... profiler, ubegrænsede ændringer, som gør det muligt for dig at skabe forskellige logoformater, som du har brug for til din branding uden ekstra omkostninger. Den sort/hvide mulighed for specifique elementer som 3D-print, virksomhedsstempler og meget mere.

Prøv vores online logoskaber, og design dit logo på under 5 minutter.
1. Indtast dine virksomhedsoplysninger

Indtast først dit firmanavn og slogan. Vælg din branche, og lad logoskaberen gøre resten.

2. Vælg en logoskabelon

Det næste skridt er at vælge en logoskabelon. Takket være logoskaberens algoritmer vil du kunne vælge mellem hundredvis af kvalitetslogoer, der er lavet til dig.

3. Vis et eksempel og download dit logo

Når du er færdig med at tilpasse dit logo med logomageren, vil du være i stand til at se en forhåndsvisning, og hvis du er tilfreds med det, kan du downloade HD-filerne.
logo maker tool
Ekstra muligheder:
Vektorformater:
Få vektorfilformater (SVG, PDF) af dit logo, disse filer kan redigeres med programmer som Adobe Illustrator og Photoshop. Disse filer i høj opløsning anbefales til markedsføring og trykning.
Formater til sociale netværk:
Filformater i perfekt størrelse af dit logo til dine profilsider på sociale netværk. Denne mulighed er praktisk, da du ikke selv behøver at ændre størrelsen på dit logo til de nødvendige størrelser til dine sider på de sociale netværk.
Ubegrænsede ændringer:
Du kan foretage så mange ændringer af dit logo, som du vil: layout, farver, skrifttyper og symboler. Denne mulighed er meget praktisk, da du måske skal foretage justeringer af dit logo senere i forbindelse med markedsføring & trykning.
Sort & Hvid Formater:
Sort og hvidt filformater af dit logo i gennemsigtige og farvede baggrundsformater. Sorte & hvide formater er nyttige, da du måske skal bruge dem til markedsføring & reklame. 
Eksklusiv mulighed:
Denne mulighed giver dig eksklusive rettigheder til dit logo! Du vil modtage en underskrevet kontrakt om ophavsret, og dit logo vil også blive fjernet permanent fra vores websted. (Registrering er ikke inkluderet).
Personaliseret kundeservice
Sort og hvidt filformater af dit logo i gennemsigtige og farvede baggrundsformater. Sorte & hvide formater er nyttige, da du måske skal bruge dem til markedsføring & reklame. 
Prøv vores logoskaber nu
x