logo maker

En logoværktøj, der er tilpasset dine behov

Vil du starte din egen virksomhed? Prøv vores logoskaber, og design dit logo online. Vores logodesignservice er hurtig og nem at bruge. Prøv vores logoværktøj i dag, og skab dit logo på få minutter.
Opret et logo med vores logoskaber nu
Vælg din branche fra listen nedenfor

Kundeudtalelser & logo generator designs

WOS BATTALION
« Meget god oplevelse og håndtering. Meget intuitivt og behageligt værktøj. Jeg ville gerne have haft mulighed for at foretage ændringer ved hjælp af geometriske former. »
JOB
« En fantastisk gruppe samvittighedsfulde mennesker, der arbejder for Logogenie! Jeg havde et lille problem med layoutet af mit logo, og kundeservicemedarbejderne var hurtige til at reagere og løse problemet! Perfekt! Tak »
Art Market Makers
« Logogeny er let at bruge til at skabe et logo. Når du har fundet et logo, har webstedet mange marketingprodukter og idéer, der kan hjælpe med at opbygge virksomhedens brand. Tak! »
SPIDER
« Jeg har altid været tilfreds med alle ordrer afgivet hos Logogenie og har været kunde i flere år, så jeg anbefaler dem uden spænding »
Tesla
« Jeg fandt et stort panel af logoer, der var lige så smukke som hinanden. logogenie gjorde det muligt for mig at lave et godt logo, og det nemt og hurtigt. Jeg kan lide det. »
JKM
« Fantastisk hjemmeside, fantastisk at arbejde med, super professionel. Jeg har arbejdet med andre hjemmesidebyggetjenester, og Logogenie overgik alle de andre - og overgik langt mine forventninger. »
Begynd at designe dit logo
Opret dit logo på fem minutter
Det har aldrig været så nemt at skabe et logo. Ved hjælp af vores logoskaber kan du selv skabe dit logo i 3 nemme og hurtige trin.

Vores logoskaber har for nylig gennemgået store opgraderinger, som omfatter nye online designværktøjer, et bredt udvalg af kvalitetslogo icônes og flere muligheder. Du får mere for pengene, når du downloader dine HD-grafikfiler!

Disse muligheder omfatter en pakke til sociale netværk med alt, hvad du har brug for til at brande dine Facebook-, Twitter-, Instagram... profiler, ubegrænsede ændringer, som gør det muligt for dig at skabe forskellige logoformater, som du har brug for til din branding uden ekstra omkostninger. Den sort/hvide mulighed for specifique elementer som 3D-print, virksomhedsstempler og meget mere.

Prøv vores online logoskaber, og design dit logo på under 5 minutter.
1. Indtast dine virksomhedsoplysninger

Indtast først dit firmanavn og slogan. Vælg din branche, og lad logoskaberen gøre resten.

2. Vælg en logoskabelon

Det næste skridt er at vælge en logoskabelon. Takket være logoskaberens algoritmer vil du kunne vælge mellem hundredvis af kvalitetslogoer, der er lavet til dig.

3. Vis et eksempel og download dit logo

Når du er færdig med at tilpasse dit logo med logomageren, vil du være i stand til at se en forhåndsvisning, og hvis du er tilfreds med det, kan du downloade HD-filerne.
logo maker tool
Ekstra muligheder:
Vektorformater:
Få vektorfilformater (SVG, PDF) af dit logo, disse filer kan redigeres med programmer som Adobe Illustrator og Photoshop. Disse filer i høj opløsning anbefales til markedsføring og trykning.
Formater til sociale netværk:
Filformater i perfekt størrelse af dit logo til dine profilsider på sociale netværk. Denne mulighed er praktisk, da du ikke selv behøver at ændre størrelsen på dit logo til de nødvendige størrelser til dine sider på de sociale netværk.
Ubegrænsede ændringer:
Du kan foretage så mange ændringer af dit logo, som du vil: layout, farver, skrifttyper og symboler. Denne mulighed er meget praktisk, da du måske skal foretage justeringer af dit logo senere i forbindelse med markedsføring & trykning.
Sort & Hvid Formater:
Sort og hvidt filformater af dit logo i gennemsigtige og farvede baggrundsformater. Sorte & hvide formater er nyttige, da du måske skal bruge dem til markedsføring & reklame. 
Eksklusiv mulighed:
Denne mulighed giver dig eksklusive rettigheder til dit logo! Du vil modtage en underskrevet kontrakt om ophavsret, og dit logo vil også blive fjernet permanent fra vores websted. (Registrering er ikke inkluderet).
Personaliseret kundeservice
Sort og hvidt filformater af dit logo i gennemsigtige og farvede baggrundsformater. Sorte & hvide formater er nyttige, da du måske skal bruge dem til markedsføring & reklame. 
Prøv vores logoskaber nu
x