Kundefeedback

logo Forex Spotlight
Dato: 20/05/2024
Bemærk:
Domæne: Finans, regnskab
Webstedet er meget veludført, meget intuitivt og med mange muligheder for at kombinere. Jeg kunne virkelig godt lide denne måde at skabe mit logo på få minutter og modtage logofilerne i forskellige formater. Jeg anbefaler det uden forbehold!
logo Sharp shooters
Dato: 17/05/2024
Bemærk:
Domæne:
Vi er helt tilfredse med vores nye logo! Pakken Logo til sociale netværk er særligt værdsat. Det sparer os for meget tid.
logo Viral
Logo: Viral
Dato: 14/05/2024
Bemærk:
Hurtighed, kvalitet og gode priser! Jeg har brugt Logogenies tjenester siden 2013 til at udvikle min virksomheds kommunikation, og jeg er meget tilfreds.
logo TIME TECH TOK
Dato: 11/05/2024
Bemærk:
Domæne:
Let at oprette. Vi har brugt vores logo i et år og er stadig tilfredse. Forbedringsmuligheder: kommunikationstips såsom farver, der skal undgås, termer, der skal undgås...
logo DIGIMECH
Logo: DIGIMECH
Dato: 08/05/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg skabte mit logo for 1 år siden på dette websted, og jeg kan nu sige, at det havde den forventede virkning, det svarer fuldstændig til mit firmas image!
logo digital trends private limited
Dato: 05/05/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg fik præcis, hvad jeg ønskede, så jeg er meget tilfreds. Jeg har allerede anbefalet Logogenie til venner. Jeg kommer snart tilbage til jer.
logo KHATTA MEETHA
Dato: 02/05/2024
Bemærk:
Domæne:
Et godt resultat til en god pris! Udskriftskvaliteten er upåklagelig, værktøjet er let at bruge, og kampagnerne er meget fordelagtige. Jeg kan varmt anbefale det, hvis du har brug for et logo eller visitkort.
logo AAROHI NATURE
Dato: 29/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg synes, at dit websted er let tilgængeligt for nybegyndere. Det er meget godt designet og overskueligt. Det giver mulighed for den nødvendige kreativitet. Forslagene er mange og tilpasset de givne oplysninger.
Tillykke til hele holdet.
logo RAMSEY TRUCKING
Dato: 26/04/2024
Bemærk:
Jeg har bestilt mine logoer hos Logogenie i årevis, og jeg er altid meget tilfreds. Jeg anbefaler, at man udnytter sommerens kampagner for at få de bedste priser.
logo Royite
Logo: Royite
Dato: 23/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Let at bruge softwaren, og da jeg ikke er grafiker, havde jeg ingen problemer med at tilpasse logoet, tværtimod! Og, kirsebær på kagen: Jeg fandt min lykke meget hurtigt i de foreslåede modeller, vi kan sige en grafisk kærlighed ved første blik!
logo SAKUN JEWELLER
Dato: 20/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med de produkter, der tilbydes af logogenie, både med hensyn til deres brugervenlighed, deres uendelige muligheder og personalets service! De lytter altid til mig og gør alt, hvad de kan, for at gøre det umulige muligt! Tusind tak!
logo SRI CHAITHANYA
Dato: 17/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Meget værdi for pengene. Let at bruge med en bred vifte af ideer til at lave visitkort og logoer. Forsendelsesmetoden er hurtig. Emballageboksen til forsendelsen er solid og nyttig.Tak for din seriøsitet. :)
logo ACCOUNTING
Logo: ACCOUNTING
Dato: 14/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Det er altid en fornøjelse at bestille hos Logogenie... Produktets valg og kvalitet, den rettidige levering, den nemme bestilling og betaling på hjemmesiden osv... Alt er perfekt! Og resultatet gør altid sin virkning... Tak for alt
logo ALL
Logo: ALL
Dato: 11/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Meget god software til at skabe logoer, nem at bruge og kan tilpasses. Og meget god kundeservice! Tak logogenie
logo BABEFASH
Logo: BABEFASH
Dato: 08/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Logogenie er et site, der er eksemplarisk, med produkter, der giver meget for pengene, og en kundeservice, der er opmærksom, omsorgsfuld og frem for alt menneskelig! Jeg anbefaler det 200%.
logo Millionare
Logo: Millionare
Dato: 05/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg er ny kunde hos Logogenie, og jeg kan sige, at jeg var meget tilfreds. Jeg leder efter et godt firma, meget god kundeservice og jeg har ingen ord at sige, det er fantastisk og det er meget sjældent at se virksomheder som den slags.
logo KAMAL VISA & IMMIGRATION CANADA
Dato: 02/04/2024
Bemærk:
Domæne:
Perfekt site til nemt at skabe dit logo i fremragende kvalitet. Jeg satte også stor pris på den støtte og rådgivning, jeg fik, så jeg kunne ændre mit logo som jeg ønskede. TOP service, bravo og tak
logo SIVA GRAPHICS
Dato: 30/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med min bestilling af kort og logoer, som ankom meget hurtigt. De er smukke og af meget god kvalitet, præcis som jeg ønskede. Tak.
logo SUMIT SHORTS
Logo: SUMIT SHORTS
Dato: 27/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Alt er upåklageligt, for min nye virksomhed fik jeg lavet flere ting, logo, visitkort. Alt er lige som jeg forventede.Tak, Logogenie!
logo INFINITY
Logo: INFINITY
Dato: 24/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Meget interessant gengivelse. Jeg er en nybegynder på dette område, jeg vil se mine venners reaktioner. Oprettelsessoftwaren er godt leveret, let at bruge, det er et godt arbejde!
logo Saiblajai
Logo: Saiblajai
Dato: 21/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg bestilte visitkort: upåklagelig kvalitet, trykt præcis som jeg ønskede. leveringstider blev overholdt. meget tilfreds.
logo MAS
Logo: MAS
Dato: 18/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg må indrømme, at dit websted er fantastisk og meget let at håndtere, selv for nye brugere, tak for din service og din kreativitet. Bare en ting, hvis du kan revidere prisen for en fuld pakke, ville det være vidunderligt, da det er dyrt for nye og små virksomheder, som jeg tror er din største rækkevidde.
logo INDIAN
Logo: INDIAN
Dato: 15/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Det er ikke min første ordre... og i årevis har jeg været mere end tilfreds. Alle mine logoer er virkelig fremragende.
logo ABDOUL KABIROU DIALLO
Dato: 12/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Hurtighed, originalitet, fleksibilitet..... alt er der for at få succes med ethvert projekt. Virkelig ikke skuffet!!!! Jeg anbefaler ham stærkt. Vi ses snart til flere logodesigns.
logo Hind
Logo: Hind
Dato: 09/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Logogeny gjorde det muligt for mig at finde og udvikle det logo, jeg havde brug for til mit statsråd. Det var meget nemt at få de nødvendige formater, og jeg kunne bruge logoet i vores markedsføringsmateriale.
logo KRIVISH
Logo: KRIVISH
Dato: 06/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Kvaliteten er fremragende, og gengivelsen er perfekt. Efter flere ordrer på dette websted fortsætter jeg med at bruge det og anbefaler det oprigtigt.
logo Fitness Billionaires
Dato: 03/03/2024
Bemærk:
Domæne:
Meget dejlig oplevelse, jeg kunne skabe mit logo pro så enkel, intuitiv og godt tilpasset min egen fantasi, der er også mulighed for ændring og købe rettighederne til eksklusivitet, kort sagt c Super i forhold til flere logo sites, at g konsulteret, samt leveringen er meget god kvalitet, jeg varmt anbefale det.
logo DEUTSCH IST EINFACH
Dato: 29/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Tillykke, jeg bestilte et logo og visitkort, som ankom inden den annoncerede frist. Kvaliteten var god og prisen var god, og opkaldet fra DTP-afdelingen for at hjælpe mig med mit projekt var meget professionelt. Jeg kan varmt anbefale
logo POINT
Logo: POINT
Dato: 26/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med resultatet af mit logo, flot design. Tilpasningen af logoskabelonerne er nem. Jeg anbefaler Logogenie.
logo Krithi Skin Clinic
Dato: 23/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg er meget tilfreds med mine ordrer (visitkort og logoer). Første ordre for mig og ikke skuffet. Logogenie holder alle sine løfter.
logo G.M.L
Logo: G.M.L
Dato: 20/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Enkelt, godt udført, modtog logoet i et par sekunder efter betaling, og det undgik mig at tage en grafisk designer for en pakke på 250 €, hvilket ville have været en for stor investering for min lille virksomhed
logo THE WEIHL FAMILY
Dato: 17/02/2024
Bemærk:
Domæne:
logogenie.fr er langt det bedste værktøj til oprettelse af logoer, som vi har oplevet. Resultatet er professionelt og pænt, som man kan forvente af en grafisk designer. Bravo for dette smukke værktøj og denne smukke service.
logo Confecciones SM
Dato: 14/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg har lige modtaget logoet til min virksomhed, og jeg er vild med det! Processen var så nem! Jeg vil varmt anbefale dette firma! Tak til Logogenie!!!!
logo TAKKI.TA
Logo: TAKKI.TA
Dato: 11/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Det er anden gang, jeg bruger deres tjenester til visitkort og et logo, og begge gange har jeg været meget tilfreds med resultatet, men også med den hurtige levering.
logo SOLAR
Logo: SOLAR
Dato: 08/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Fremragende service, meget hurtig og meget menneskelig. De er altid klar til at hjælpe os, hvis vi har brug for hjælp, og altid klar til at hjælpe os, hvis vi mangler noget. Ser frem til at gøre at gøre med dig længe. :)
logo DRAGONS
Logo: DRAGONS
Dato: 05/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Logogenie er hurtig og økonomisk, webstedet er intuitivt og husker tidligere ordrer og giver forslag og rådgivning til fordelagtige priser. Kan varmt anbefales. Tak til Logogenie
logo GOBIL
Logo: GOBIL
Dato: 02/02/2024
Bemærk:
Domæne:
Hej, jeg var i stand til at lave visitkort hurtigt nok, jeg venter på at modtage dem. Det er på Logogenie, at jeg fandt det mest passende logovalg til min aktivitet og mine forventninger.
logo Sanak Nayak
Dato: 30/01/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg har prøvet andre websteder til at skabe logoer til mine 3 virksomheder, og jeg kommer altid til logogenie, fordi jeg synes, at de giver mig det, jeg ønsker, hurtigere end de andre; systemet er enkelt og effektivt. Fantastisk hver gang!
logo Kushma polyclinic
Dato: 27/01/2024
Bemærk:
Domæne:
Siden er nem at bruge, meget overskuelig, god kundeservice og kvalitetsprodukter med hurtig levering. Jeg er MEGET tilfreds med deres tjenester og deres websted og vil varmt anbefale det til alle, der leder efter logoer, visitkort eller reklameartikler.
logo Wild de Tour
Logo: Wild de Tour
Dato: 24/01/2024
Bemærk:
Domæne:
Alle mine ordre og smukke, jeg elsker det og især god kvalitet og billig, hvis jeg skulle udskrive mig selv mellem smukke papir og patroner og jeg er ikke sikker på, at gengivelsen er så smuk. Tak
logo UBHS
Logo: UBHS
Dato: 21/01/2024
Bemærk:
Domæne:
Super site, af alle de testede sites er det virkelig enkelt og effektivt! Jeg oprettede et logo og modtog i nogle klik logoet på en meget komplet fil! Kvalitets-prisforholdet er meget godt. Jeg anbefaler dette websted med lukkede øjne!
logo THE
Logo: THE
Dato: 18/01/2024
Bemærk:
Domæne: Bogstaver A-Z
Jeg er meget tilfreds, visitkort og flyers modtog jeg præcis som jeg havde redigeret dem, i meget god stand, meget god kvalitet, leveringen ankom før den forventede dato og var meget godt pakket.Jeg anbefaler det til alle mine forretningsforbindelser.
logo Citrus
Logo: Citrus
Dato: 15/01/2024
Bemærk:
Logogeny er fantastisk, jeg er ikke særlig god til sociale medier osv. osv. Jeg føler mig som om jeg bad en ven om hjælp med den venlige måde, hvorpå alle spørgsmål bliver besvaret, hvilket er så vigtigt for en nybegynder som mig.
logo SIMPLE SATISH
Dato: 12/01/2024
Bemærk:
Domæne:
Bestilte 500 visitkort. Perfekt i overensstemmelse med ordren og forventningerne. Flot gengivelse. God kvalitet karton. Leveringen var hurtig, endda hurtigere end forventet, hvilket er perfekt. Meget tilfreds. Tak til hele holdet.
logo Kelopatra
Logo: Kelopatra
Dato: 09/01/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg har bestilt et logo og modtaget fakturaen samt brochurer til forskellige medier (print, sociale netværk, web, skiltning).Jeg har indtil videre brugt weblogoet til en faktura, en r-s brochure til Instagram og vil forsøge at lancere tekstiltryk/graveringer.
logo LITTLE
Logo: LITTLE
Dato: 06/01/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg var meget tilfreds med Logogenies tjenester. Logoet var perfekt til min vision. Jeg vil anbefale alle mine kolleger at bruge jeres hjemmeside. Jeg er meget tilfreds med mit logo og vil helt sikkert bruge det i fremtiden.
logo Bull Vs Bear
Dato: 03/01/2024
Bemærk:
Domæne:
Jeg var meget tilfreds med produktets kvalitet og leveringstiden. Da jeg havde begået en fejl i mængden, fik jeg en kreditnota tilsendt. Virkelig meget korrekt !!!!!!!!
logo RESTROMANAGEMENT
Dato: 31/12/2023
Bemærk:
Kort af god kvalitet. Et meget stort udvalg af kort- og logodesigns og et interaktivt websted. Fremragende eftersalgsservice, høflig og meget imødekommende.
logo IND HISTO HUB
Dato: 28/12/2023
Bemærk:
Domæne:
Visitkortene er upåklagelige og af god kvalitet. Ingen bekymringer om indramning eller udskrivning, de kort, jeg har modtaget, er upåklagelige! For en 1. ordre er jeg helt tilfreds!
logo JS ACCOUNTANTS
Dato: 25/12/2023
Bemærk:
Domæne:
Dit websted er meget godt lavet og meget nemt at bruge! Jeg er ny inden for logodesign, og jeg fandt ud af, at jeg lavede mit logo meget hurtigt og som jeg ønskede det. Bravo
1 2 3 4 5
x