Har du brug for at designe et logo hurtigt?
Vi har den perfekte løsning til dig! Design et logo online på få minutter
og download dine grafiske filer i høj opløsning fra din brugerkonto!
Opret et firmalogo
Som iværksætter er du nødt til at lade folk vide, at du eksisterer.

Penge kan være et problem, da din virksomhed lige er startet, og du ikke har et stort budget til at skabe dit firmalogo.

Du har måske kontaktet designbureauer, men logodesigns er meget dyre, og dit budget er begrænset.

Logogenie er løsningen på alle dine behov, med vores online logodesignsystemer kan du skabe kvalitetslogoer for under 20 $ !

Du kan bruge dit logo til at oprette visitkort, brevpapir og andre virksomhedsprodukter direkte på vores hjemmeside.

Vi har meget konkurrencedygtige priser på visitkort og brevpapir,

Opret et kvalitetsfirma logo nu !

Kundeudtalelser & logo generator designs

Minapur
« Fremragende og nem at bruge. Jeg skabte mit nye firmalogo på omkring ti minutter og har modtaget mange forskellige versioner, fra fuld størrelse til ico og favicon.Fantastisk service. »
Fitness Billionaires
« Meget dejlig oplevelse, jeg kunne skabe mit logo pro så enkel, intuitiv og godt tilpasset min egen fantasi, der er også mulighed for ændring og købe rettighederne til eksklusivitet, kort sagt c Super i forhold til flere logo sites, at g konsulteret, samt leveringen er meget god kvalitet, jeg varmt anbefale det. »
DEUTSCH IST EINFACH
« Tillykke, jeg bestilte et logo og visitkort, som ankom inden den annoncerede frist. Kvaliteten var god og prisen var god, og opkaldet fra DTP-afdelingen for at hjælpe mig med mit projekt var meget professionelt. Jeg kan varmt anbefale »
POINT
« Jeg er meget tilfreds med resultatet af mit logo, flot design. Tilpasningen af logoskabelonerne er nem. Jeg anbefaler Logogenie. »
Krithi Skin Clinic
« Jeg er meget tilfreds med mine ordrer (visitkort og logoer). Første ordre for mig og ikke skuffet. Logogenie holder alle sine løfter. »
G.M.L
« Enkelt, godt udført, modtog logoet i et par sekunder efter betaling, og det undgik mig at tage en grafisk designer for en pakke på 250 €, hvilket ville have været en for stor investering for min lille virksomhed »

Hvorfor designe et -logo med os

Din logopakke med få klik
Glem alt besværet med at gå gennem et webbureau... Prøv vores brugervenlige online designværktøjer, og skab selv et firmalogo på under 5 minutter!
Et enkelt værktøj, der er skræddersyet til dine behov
Vores online logodesignværktøjer giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige ikoner, skrifttyper og farver. Design dit logo, og download det fra din konto.
Erfaren & pålidelig kundeservice
Vores kundeservice står til rådighed for dig! Du er velkommen til at kontakte os om dit logodesign og få den rådgivning, du har brug for, fra vores venlige personale.
x