Begynd at designe dit logo

Fordelene ved online logodesign

Udgivet: 13/12/2017

Hvad er fordelene ved at designe dit logo online? Her er en håndfuld interessante fakta om det gør-det-selv-logodesign-fænomen, der er ved at ramme nettet, og hvorfor du bør være en del af det!
 

Det er ikke særlig svært at få designet et logo. Du har 3 grundlæggende metoder til at få det gjort! Den første metode er at få det outsourcet af en grafiker eller et webbureau. Den anden er at bruge en af de logo contest sites til at få et logo gennem crowdsourcing. Og den tredje (den mest populære i dag) er gør-det-selv-måden, som består i at bruge en online til at designe dit logo selv.

Denne mulighed er interessant, da der er færre økonomiske forpligtelser, og du ikke er afhængig af en ekstern tjenesteudbyder. Du har fuld kontrol over logodesignprocessen, og du får dit logo rigtig hurtigt.Start design af dit logo

Her’s et par interessante fakta om online logodesign:

 

Speed

 

Med online logo-magere afhænger den tid, det tager dig at downloade dit logo, af, hvor lang tid det tager dig at designe det! De fleste logomagere har en meget enkel designproces, som kun tager dig omkring 15 minutter at gennemføre (det afhænger af, hvor meget du er opmærksom på detaljerne). Designprocessen er normalt opdelt i tre faser:

 

1. Indtastning af dine virksomhedsoplysninger: Du skal indtaste dit firmanavn, din grundlinje (hvis du har en) og din branche. Disse tre nøgleelementer vil afgøre, hvilke oplysninger der vil blive vist på dit logo, og hvilken slags logoikon logoværktøjet vil foreslå dig.

 

2. Valg af logoskabelon: Det næste skridt er at vælge din logoskabelon. De fleste logoværktøjsmagere vil tilbyde dig en bred vifte af færdige logoskabeloner baseret på dine virksomhedsoplysninger.

 

3. Tilpasning af dit logo: Det er nu, det sjove begynder! Du kan bruge de brugervenlige online-værktøjer til at tilpasse farver, skrifttyper, dit logolayout og meget mere.


Kreativitet

 

Den interessante ting ved online logo-magere er, at du ikke har nogen grænser! Når du’har valgt en logoskabelon, kan du gøre stort set alt, hvad du vil. De fleste logodesignwebsteder har meget nemme værktøjer, som du kan bruge til at justere, tilpasse og skræddersy dit logo til dine behov. Visse logodesignere som Logogenie har interessante værktøjer, der giver dig mulighed for at lege med forskellige logostilarter. I denne logomager kan du enten vælge mellem et formbaseret, tekstbaseret eller ikonbaseret logo.

Efficiency

 

De fleste logo-producenter har hundredvis af logoskabeloner at vælge imellem. Hvis du ikke finder noget interessant, kan du nemt gennemse andre websteder, indtil du finder noget, du kan lide. Du har ingen økonomiske forpligtelser at indgå, og du vil ikke spilde meget tid, hvis du ikke finder det, du ønsker. Gode logoværktøjsmagere vil lade dig vælge fra et sæt parametre for at filtrere logoskabelonerne og tilbyde dig noget, der svarer til din virksomhed.

 

Control

 

Da det er dig, der designer logoet, har du fuld kontrol over hele designprocessen. Kontrol over logodesignet er meget vigtigt, da det giver dig mulighed for at vinde i effektivitet og tid. De fleste websteder vil have en trin for trin-proces, som vil hjælpe dig på vej. Det er normalt meget nemt at forstå, hvordan værktøjerne fungerer, og du behøver ikke særlige færdigheder. Alt gemmes på din brugerkonto, og hvis du har brug for at foretage ændringer i dit logo, kan du gøre det fra din brugerkonto (de fleste logoværktøjsmagere tilbyder ubegrænsede ændringer). Det smukke ved denne form for system er, at alle ændringer, der foretages, er øjeblikkelige, og du kan downloade dit reviderede logo med det samme fra din konto.

 

Bekvemmelighed

 

Med de fleste logoværktøjer gemmes dine oplysninger, logoer og andre produkter på din konto. Du kan til enhver tid downloade dine filer. Det’er ikke som at få dit logo designet af en ekstern kilde, hvor du skal løbe rundt og sende e-mails og vente på, at designeren svarer. Ud over at være meget praktiske tilbyder de fleste logodesignere sidetjenester som f.eks. papirvarer (visitkort, brevpapir, T-shirts osv.). ). Du kan normalt designe produkterne online ved hjælp af dit logo, virksomhedsoplysninger og farvekoder og udskrive dem direkte via webstedet.
 

 

Start design af dit logo


 

Se vores andre artikler

x